WhatsApp

03-8723 3383

Lokasi

Bandar Teknologi Kajang

Waktu Operasi

Mon-Fri: 8.00Am-10.00PM
Sat-Sun: 8.30AM - 10.00PM

Tentang Kami

Kenali Klinik Dr. Syaz, misi, dan nilai-nilai kami dalam menyediakan penjagaan kesihatan yang terbaik.

Klinik Dr. Syaz

Klinik Untuk Semua

Klinik Dr. Syaz telah ditubuhkan di bawah naungan Syaz Healthcare pada tahun 2021. Kami merupakan kumpulan doktor perempuan yang berhasrat untuk menyediakan perkhidmatan kesihatan yang terkini dan terbaik dengan mengutamakan keselesaan serta kemudahan pesakit. Fokus utama kami adalah ke arah kesihatan ibu dan anak, selain daripada menyediakan perkhidmatan lain. Kami menyediakan khidmat nasihat perubatan dan secara berterusan memantau keadaan pesakit dengan menitikberatkan prinsip ‘mencegah lebih baik daripada merawat’. Kami berusaha untuk membina sebuah komuniti yang memberi keutamaan kepada aspek kesihatan.

Visi & Misi

MISI

Misi kami adalah untuk meningkatkan kualiti dan jangka hayat kehidupan masyarakat dengan menyediakan perkhidmatan kesihatan terbaik untuk setiap pelanggan secara profesional. Kami menjalankan setiap prosedur perubatan dengan cara yang beretika dan dalam kerangka holistik untuk menangani setiap kes perubatan.

VISI

Kami membayangkan Klinik Dr. Syaz menjadi peneraju dalam industri perubatan keluarga dan kesihatan pekerjaan dengan memberikan yang terbaik untuk memastikan perniagaan akan terus berkembang tanpa mengorbankan profesionalisme perubatan dan etika dalam penjagaan kesihatan.

Lakukan Temu Janji

Utamakan Kesihatan Anda – Lakukan Tempahan Slot Temu Janji Anda

Klinik Dr. Syaz Entrance
Prinsip Kami

Perkhidmatan terbaik demi keselesaan dan kemudahan pesakit.

Kami sentiasa bersedia untuk memberi 100% komitmen kepada nilai-nilai asas yang membimbing penyediaan perkhidmatan kesihatan terbaik di Klinik Dr. Syaz. Kami menekankan profesionalisme perubatan, etika yang tinggi, dan kerjasama berpasukan untuk memastikan kualiti perkhidmatan yang selaras dengan keperluan pesakit dan industri kesihatan.

Dr Syazwani Profile
Doktor Kami

Dr. Syazwani Resident

(M.B) Hons, B.Ch) Hons,(B.A.O) Hons

Dr. Syazwani Binti Badrul, seorang graduan Universiti Kebangsaan Ireland, Galway, merupakan seorang doktor perubatan keluarga yang berdedikasi dengan pengalaman yang meluas. Sebagai doktor utama di Klinik Dr. Syaz, beliau menekankan perubatan preventif, menggunakan peralatan terkini untuk memberikan penjagaan perubatan GP yang menyeluruh.

Sejarah Kerjaya Dr. Syazwani

Selepas menamatkan housemanship di Hospital Selayang, Selangor pada tahun 2014, Dr. Syazwani Binti Badrul melanjutkan kerjayanya di Klinik Kesihatan Mengkibol, Kluang, Johor dari tahun 2014 hingga 2016. Setelah itu, beliau menyumbang kepakaran di Klinik Nur Raudah dari tahun 2016 hingga 2017 sebelum bergabung dengan pasukan Klinik Fazilah dari tahun 2017 hingga 2021.

Pada tahun 2021, Dr. Syazwani mengambil langkah seterusnya dalam kerjayanya dengan membuka Klinik Dr. Syaz, di mana beliau memainkan peranan utama sebagai doktor. Kini, beliau terus berkhidmat dengan penuh dedikasi, membawa kepakaran dalam perubatan keluarga dan estetika kepada komuniti di sekitar beliau.

Ketika ini mengejar Sijil Perubatan Estetika dan Diploma Perubatan Keluarga dari Akademi Perubatan Keluarga Malaysia (MAFP), Dr. Syazwani komited untuk memastikan kesihatan dan kesejahteraan umum pesakit-pesakitnya. Sebagai doktor utama di Klinik Dr. Syaz, beliau menekankan perubatan preventif, menggunakan peralatan terkini untuk memberikan penjagaan perubatan GP yang menyeluruh. Pesakit di bawah tanggungjawabnya mungkin dirujuk kepada pakar atau hospital untuk ujian lanjutan dan rawatan lanjut apabila diperlukan.